0186 - 78 56 55

Ontdek de weg naar sportief herstel van schouderklachten met ons ebook.

Wil jij graag jouw schouderklachten overwinnen en weer volop kunnen genieten van sportieve activiteiten? Zoek niet verder! Ons ebook “Schouderklachten: Sportief Herstel – Een Gids voor Behandeling bij Fysiotherapie Vital Motions” is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het herstel van jouw schouderklachten en om jouw sportieve leven weer op de rails te krijgen.

Dit ebook is een waardevolle bron van informatie, samengesteld door onze deskundige fysiotherapeuten, die jarenlange ervaring hebben in het behandelen van schouderblessures. Het biedt een diepgaand inzicht in de anatomie van de schouder, veelvoorkomende schouderblessures en de behandelmogelijkheden die wij bij Fysiotherapie Vital Motions bieden.

Wacht niet langer! Download ons ebook “Schouderklachten: Sportief Herstel – Een Gids voor Behandeling bij Fysiotherapie Vital Motions” en zet de eerste stap naar een gezonde, sterke en pijnvrije schouder. Vul in het formulier hieronder jouw gegevens in en je ontvangt hem direct in je mailbox. Samen zorgen we ervoor dat je weer kunt genieten van jouw favoriete sportieve activiteiten. Bij Fysiotherapie Vital Motions staan we voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar sportief herstel. 

  ebook schouderklachten

  Jouw ebook gratis toegestuurd!

  Het beste van alles is dat ons ebook helemaal gratis is! Je kunt het eenvoudig downloaden door je gegevens in te vullen op het formulier hieronder. We sturen het ebook direct naar je inbox, zodat je direct kunt beginnen met het verkennen van de waardevolle inhoud.

  • Uitgebreide informatie: We nemen je mee door de complexe structuur van de schouder en leggen op een toegankelijke manier uit hoe verschillende blessures kunnen ontstaan. Je leert over de oorzaken, symptomen en mogelijke gevolgen van schouderklachten.
  • Behandelingsmogelijkheden: We bieden een gedetailleerd overzicht van de verschillende behandelmogelijkheden die wij bij Fysiotherapie Vital Motions hanteren. Van therapeutische technieken en oefeningen tot preventieve maatregelen en zelfzorg, je vindt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw herstelproces te ondersteunen.
  • Succesverhalen: We delen inspirerende verhalen van patiënten die met succes schouderklachten hebben overwonnen dankzij onze behandelingen en begeleiding. Deze verhalen laten zien dat er hoop is en dat een actief en pijnvrij leven na een schouderblessure mogelijk is.
  • Advies van experts: Onze fysiotherapeuten geven waardevolle adviezen en richtlijnen over hoe je jouw schouderklachten kunt voorkomen, herstellen en sterker kunt maken. Met hun expertise en begeleiding ben je in goede handen op jouw weg naar sportief herstel.

   

  Stawros Krauweel
  Stawros Krauweel
  Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
  Christiaan Riedé
  Christiaan Riedé
  Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
  Rick v. O.
  Rick v. O.
  Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.
  Jos Hartendorp
  Jos Hartendorp
  Niels en Alex nemen de tijd voor de goede diagnose, verwachtingen worden helder geschetst, behandeling lijkt effectief.
  Patries de Koning
  Patries de Koning
  Vital Motions helpt mij enorm goed bij de revalidatie van long COVID. Ik ben een sportief energiek persoon maar door Corona helemaal uitgeput en weinig tot geen energie. Door de perfecte begeleiding van Niels en Verena gaan we langzaam weer opbouwen met spierkracht en ook conditie. De 1 op 1 begeleiding is effectief en langzaam probeer ik weer op krachten te komen. Zij helpen mij mijn spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren zodat ik weer volop kan genieten van het beoefenen van sport in het algemeen en natuurlijk mijn grootste hobby paardrijden. Ik ben er nog lang niet maar heb het vertrouwen dat met hun steun en trainingsmethoden het helemaal goed gaat komen met mijn herstel. Ik beveel Vital Motions zeker aan!
  monique nagelkerke
  monique nagelkerke
  Na klachten aan de rug ben ik bij deze praktijk terecht gekomen via google. De manier waarop er wordt gewerkt is goed voor mij. Advies was om te sporten om de rug te versterken en krijg goede begeleiding hierbij. De sport apparaten zijn professioneel. Er heerst een goede sfeer en ben erg blij om bij deze praktijk te hebben gekozen. Dus twee vliegen in 1 klap. Goede fysiotherapie en een sportzaal om alles te verbeteren. Bedankt alvast en ik zou deze praktijk zeker aanraden wanneer je klachten hebt. Ben behandeld door Verena ze is kundig en prettig in de omgang en ook door Niels behandeld die ook manuele therapie geeft.
  Serana van den Burgt
  Serana van den Burgt
  Echte aanrader! Mijn schoonmoeder is onder behandeling voor haar gebroken heup. Heel kundig en alles wordt duidelijk uitgelegd.
  Coen de Rhoter
  Coen de Rhoter
  Heldere info, professionele communicatie en een prettig eerste consult. Na 1 behandeling (30 min.) direct meer mobiliteit in mijn enkelgewricht 🔥🏀 #comebackmodus #activated