Ben jij een man of vrouw tussen de 30 en 55 jaar en heb je last van lage rugpijn?

Meld je aan voor een gratis ‘Rug Analyse’ en krijg direct inzicht in hoe jij rugpijn kan voorkomen!

Ontvang een complete ‘Rug Analyse’ (t.w.v. €87,-) nu helemaal gratis, kom de oorzaak van jouw rugpijn te weten en leer de volgende ”rugpijn aanval” vooraf te voorkomen (in plaats van achteraf te moeten herstellen). Klik op de knop om je aan te melden.

Wat jij gaat ontvangen tijdens de gratis
‘Rug Analyse’

Kom vrijblijvend telefonisch in gesprek met onze rugexpert. Ontvang een 360-graden ‘Rug Analyse’ waarbij we de oorzaak van jouw rugpijn in kaart gaan brengen om vervolgens exact te bepalen hoe jij rugpijn kunt verhelpen en voorkomen.

Effectieve rugpijn preventie tips en strategieën. De 5 belangrijkste dingen die je zou moeten weten om lage rugpijn te voorkomen waardoor klachten wegblijven (deze ken je nu nog niet).

Fysiotherapeutische oefenprogramma’s. Krijg toegang tot onze bewezen effectieve ”rugpijn oefenprogramma’s” gericht op het versterken van je rugspieren en verbeteren van je houding!

Mogen wij je helpen?

Omdat we onmogelijk alle informatie over lage rugpijn op deze pagina kwijt kunnen (en omdat je zelfs dan waarschijnlijk nog steeds met vragen rond zal blijven lopen) komen we graag vrijblijvend met je in contact om jouw rug te analyseren en je te helpen lage rugpijn te verhelpen of te voorkomen. Klik op de knop om jouw Rug Analyse in te plannen.

(Let op! Dit aanbod is niet blijvend en we zullen hier binnenkort de volledige prijs van €87,- voor gaan rekenen. We hebben momenteel ruimte voor 4 Rug Analyses per week in de agenda vrijgemaakt).

Wat andere zeggen over onze diensten & kwaliteit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fysiotherapie Vital Motions wordt gewaardeerd met een 4.9 van 5 op basis van 53 Google recensies

Stawros Krauweel
Stawros Krauweel
Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
Christiaan Riedé
Christiaan Riedé
Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
Rick v. O.
Rick v. O.
Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.
Jos Hartendorp
Jos Hartendorp
Niels en Alex nemen de tijd voor de goede diagnose, verwachtingen worden helder geschetst, behandeling lijkt effectief.
Patries de Koning
Patries de Koning
Vital Motions helpt mij enorm goed bij de revalidatie van long COVID. Ik ben een sportief energiek persoon maar door Corona helemaal uitgeput en weinig tot geen energie. Door de perfecte begeleiding van Niels en Verena gaan we langzaam weer opbouwen met spierkracht en ook conditie. De 1 op 1 begeleiding is effectief en langzaam probeer ik weer op krachten te komen. Zij helpen mij mijn spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren zodat ik weer volop kan genieten van het beoefenen van sport in het algemeen en natuurlijk mijn grootste hobby paardrijden. Ik ben er nog lang niet maar heb het vertrouwen dat met hun steun en trainingsmethoden het helemaal goed gaat komen met mijn herstel. Ik beveel Vital Motions zeker aan!
monique nagelkerke
monique nagelkerke
Na klachten aan de rug ben ik bij deze praktijk terecht gekomen via google. De manier waarop er wordt gewerkt is goed voor mij. Advies was om te sporten om de rug te versterken en krijg goede begeleiding hierbij. De sport apparaten zijn professioneel. Er heerst een goede sfeer en ben erg blij om bij deze praktijk te hebben gekozen. Dus twee vliegen in 1 klap. Goede fysiotherapie en een sportzaal om alles te verbeteren. Bedankt alvast en ik zou deze praktijk zeker aanraden wanneer je klachten hebt. Ben behandeld door Verena ze is kundig en prettig in de omgang en ook door Niels behandeld die ook manuele therapie geeft.
Serana van den Burgt
Serana van den Burgt
Echte aanrader! Mijn schoonmoeder is onder behandeling voor haar gebroken heup. Heel kundig en alles wordt duidelijk uitgelegd.
Coen de Rhoter
Coen de Rhoter
Heldere info, professionele communicatie en een prettig eerste consult. Na 1 behandeling (30 min.) direct meer mobiliteit in mijn enkelgewricht 🔥🏀 #comebackmodus #activated

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Fysiotherapie Vital Motions | Edisonstraat 16A, 3281NC numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0186-785655 |info@vitalmotions.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden