Ben jij een man of vrouw tussen de 30 en 55 jaar en heb je last van lage rugpijn?

Meld je aan voor een gratis ‘Rug Analyse’ en krijg direct inzicht in hoe jij rugpijn kan voorkomen!

Ontvang een complete ‘Rug Analyse’ (t.w.v. €87,-) nu helemaal gratis, kom de oorzaak van jouw rugpijn te weten en leer de volgende ”rugpijn aanval” vooraf te voorkomen (in plaats van achteraf te moeten herstellen). Klik op de knop om je aan te melden.

Wat jij gaat ontvangen tijdens de gratis
‘Rug Analyse’

Kom vrijblijvend telefonisch in gesprek met onze rugexpert. Ontvang een 360-graden ‘Rug Analyse’ waarbij we de oorzaak van jouw rugpijn in kaart gaan brengen om vervolgens exact te bepalen hoe jij rugpijn kunt verhelpen en voorkomen.

Effectieve rugpijn preventie tips en strategieën. De 5 belangrijkste dingen die je zou moeten weten om lage rugpijn te voorkomen waardoor klachten wegblijven (deze ken je nu nog niet).

Fysiotherapeutische oefenprogramma’s. Krijg toegang tot onze bewezen effectieve ”rugpijn oefenprogramma’s” gericht op het versterken van je rugspieren en verbeteren van je houding!

Mogen wij je helpen?

Omdat we onmogelijk alle informatie over lage rugpijn op deze pagina kwijt kunnen (en omdat je zelfs dan waarschijnlijk nog steeds met vragen rond zal blijven lopen) komen we graag vrijblijvend met je in contact om jouw rug te analyseren en je te helpen lage rugpijn te verhelpen of te voorkomen. Klik op de knop om jouw Rug Analyse in te plannen.

(Let op! Dit aanbod is niet blijvend en we zullen hier binnenkort de volledige prijs van €87,- voor gaan rekenen. We hebben momenteel ruimte voor 4 Rug Analyses per week in de agenda vrijgemaakt).

Wat andere zeggen over onze diensten & kwaliteit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fysiotherapie Vital Motions wordt gewaardeerd met een 4.9 van 5 op basis van 53 Google recensies

Zoë van Veen
Zoë van Veen
Als je je kruisband afscheurt en er voor kiest om jezelf te laten opereren, dan is het zoeken naar een goede fysio geen overbodige luxe. Het is een zwaar traject van 9-12 maanden, waarin je je fysiotherapeut in het begin 2 keer per week ziet. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voelde bij mijn fysio. Na wat rondvraag in mijn vriendenkring kwam ik bij Niels terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak, daarnaast wist ik wat ik aan Niels had. Hij was altijd eerlijk, meedenkend en heeft mij door mijn revalidatie heen weten te slepen. Nu, een jaar later ben ik Niels super dankbaar voor het punt waar ik nu ben. Ik had mij geen betere fysiotherapeut kunnen wensen🙂.
Dennis Oranje
Dennis Oranje
Ik ben ontzettend dankbaar voor de fysiotherapie die ik heb ontvangen na mijn knieoperatie, en in het bijzonder voor de fantastische begeleiding die ik heb gekregen van Niels. Zijn expertise en toewijding hebben mijn herstelproces aanzienlijk verbeterd. Niels heeft me geholpen om op de juiste manier te bewegen, en dat maakte echt het verschil.Hij begreep mijn specifieke situatie en stelde een behandelplan op dat op maat was gemaakt voor mijn behoeften. Dankzij zijn aanmoediging en geduld kon mijn knie kracht en mobiliteit stap voor stap terugkrijgen. Wat mij opviel was hoe Niels naar mijn zorgen luisterde en hoe hij mijn vragen altijd grondig beantwoordde. Hij gaf me niet alleen de nodige fysieke begeleiding, maar hij zorgde er ook voor dat ik volledig begreep wat er gebeurde en waarom. De praktijk zelf is goed uitgerust en heeft een vriendelijke sfeer. De algehele ervaring was positief en motiverend, en ik voelde me altijd in goede handen. Dankzij de inzet van Niels en het team hier, ben ik nu op de goede weg naar een volledig herstel. Ik kan deze fysiotherapie praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die herstelt van een knieoperatie, en als je de kans hebt om door Niels te worden begeleid, ben je echt in goede handen!
Robin Loohuis
Robin Loohuis
Fijn en vriendelijk. Zeer bekwaam
Marijke Nieuwenweg
Marijke Nieuwenweg
Snel een afspraak kunnen maken. Geweldig geholpen. Fijne sfeer.
Nkt Ko
Nkt Ko
Ik ben erg tevreden met Alex als mijn fysiotherapeut. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn lichamelijke klachten! Zeker een aanrader.
Gerard van Betuw
Gerard van Betuw
Prima behandeld!
Stawros Krauweel
Stawros Krauweel
Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
Christiaan Riedé
Christiaan Riedé
Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
Rick v. O.
Rick v. O.
Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Fysiotherapie Vital Motions | Edisonstraat 16A, 3281NC numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0186-785655 |info@vitalmotions.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden