Heb je last van aanhoudende lage rugpijn?

Wij helpen je liever vooraf lage rugpijn te voorkomen, in plaats van deze achteraf te moeten herstellen!

Bij Fysiotherapie Vital Motions uit Numansdorp starten we met een training om lage rugpijn te verhelpen en te voorkomen! Tijdens deze training bieden we een oplossing voor lage rugpijn en leren we je alles wat jij moet weten om ervoor te zorgen dat deze klachten wegblijven. Zo kan jij weer presteren tijdens je werk, zonder klachten werken aan je conditie en/of je favoriete hobby’s uitvoeren!

Kom vooraf vrijblijvend in gesprek

Leer lage rugpijn verhelpen & voorkomen

Volledig vergoed voor verzekeraar

We komen vooraf graag vrijblijvend met je in gesprek om een indruk te krijgen van jouw klachten en om samen te bepalen of wij je kunnen helpen. Vul hier je gegevens in en we nemen voor aanstaande vrijdag nog contact met je op:

Komt dit je bekend voor…?

Je bent aan het werk, je bukt en daar schiet het weer in je rug. Of je hebt eindelijk die welverdiende vakantie en dan begint je rug weer op te spelen. Of ben je juist lekker aan het sporten, maar krijg je toch weer lage rugpijn.

Vermoeiend, toch?

Weer niet normaal je werk uit kunnen voeren voor een week of 3, niet kunnen genieten van je rust tijdens de vakantie of op jouw niveau je sport kunnen uitoefenen…

Toch maar weer naar de fysio en na een aantal weken gaat het echt wel weer beter, gelukkig! 🥳

Totdat het weer opnieuw begint en je rugpijn weer terugkomt.

Herkenbaar?

Je ben niet de enige, in onze praktijk zien we dit namelijk vaak gebeuren.

Zou dat nou niet anders kunnen?

manuele therapie in Numansdorp

Maak kennis met ons Rugpijn Preventie Programma

Bij Fysiotherapie Vital Motions uit Numansdorp starten we met een training om lage rugpijn te verhelpen en te voorkomen. Namelijk het Rugpijn Preventie Programma. Tijdens deze training bieden we een oplossing voor lage rugpijn en leren we je alles wat jij moet weten om ervoor te zorgen dat deze klachten wegblijven.

Zo kan jij weer presteren tijdens je werk, zonder klachten werken aan je conditie en/of je favoriete hobby’s uitvoeren!

Ben je benieuwd of dit waar voor jou is?

Kom dan nu geheel vrijblijvend in contact met één van onze specialisten tijdens een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek krijgen we inzicht in jouw situatie en bepalen we samen of we jou kunnen helpen. 

Ook als blijkt dat je niet geschikt bent voor dit programma kunnen we je dan van waardevolle informatie voorzien of je binnen ons netwerk doorverwijzen naar de juiste persoon om je verder te helpen.

Klik op de knop hier onder en kom vrijblijvend in gesprek!

team fysiotherapie Numansdorp

Hoe is dit anders dan wat je gewend bent?

Uitgebreide intake, evaluatie en rugscan

Waarmee we precies de oorzaak van jouw rugklachten komen te weten!

Deskundige begeleiding door gespecialiseerde fysiotherapeuten

Jij bent uniek en verdient een behandelplan op maat. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten begeleiden je bij het hele proces.

Versterking van je rugspieren

Sterke rugspieren zorgen er niet alleen voor dat je minder klachten hebt, maar ook dat de kans op terugkerende pijn sterk afneemt!

Verbeter je houding en beweegtechnieken

Een goede houding en juiste bewegingstechnieken spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van rugpijn.

Volledig vergoed door de verzekeraar

Heb je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan worden de afspraken gewoon vergoed!

Wat andere zeggen over onze diensten en kwaliteit

Zoë van Veen
Zoë van Veen
Als je je kruisband afscheurt en er voor kiest om jezelf te laten opereren, dan is het zoeken naar een goede fysio geen overbodige luxe. Het is een zwaar traject van 9-12 maanden, waarin je je fysiotherapeut in het begin 2 keer per week ziet. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voelde bij mijn fysio. Na wat rondvraag in mijn vriendenkring kwam ik bij Niels terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak, daarnaast wist ik wat ik aan Niels had. Hij was altijd eerlijk, meedenkend en heeft mij door mijn revalidatie heen weten te slepen. Nu, een jaar later ben ik Niels super dankbaar voor het punt waar ik nu ben. Ik had mij geen betere fysiotherapeut kunnen wensen🙂.
Dennis Oranje
Dennis Oranje
Ik ben ontzettend dankbaar voor de fysiotherapie die ik heb ontvangen na mijn knieoperatie, en in het bijzonder voor de fantastische begeleiding die ik heb gekregen van Niels. Zijn expertise en toewijding hebben mijn herstelproces aanzienlijk verbeterd. Niels heeft me geholpen om op de juiste manier te bewegen, en dat maakte echt het verschil.Hij begreep mijn specifieke situatie en stelde een behandelplan op dat op maat was gemaakt voor mijn behoeften. Dankzij zijn aanmoediging en geduld kon mijn knie kracht en mobiliteit stap voor stap terugkrijgen. Wat mij opviel was hoe Niels naar mijn zorgen luisterde en hoe hij mijn vragen altijd grondig beantwoordde. Hij gaf me niet alleen de nodige fysieke begeleiding, maar hij zorgde er ook voor dat ik volledig begreep wat er gebeurde en waarom. De praktijk zelf is goed uitgerust en heeft een vriendelijke sfeer. De algehele ervaring was positief en motiverend, en ik voelde me altijd in goede handen. Dankzij de inzet van Niels en het team hier, ben ik nu op de goede weg naar een volledig herstel. Ik kan deze fysiotherapie praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die herstelt van een knieoperatie, en als je de kans hebt om door Niels te worden begeleid, ben je echt in goede handen!
Robin Loohuis
Robin Loohuis
Fijn en vriendelijk. Zeer bekwaam
Marijke Nieuwenweg
Marijke Nieuwenweg
Snel een afspraak kunnen maken. Geweldig geholpen. Fijne sfeer.
Nkt Ko
Nkt Ko
Ik ben erg tevreden met Alex als mijn fysiotherapeut. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn lichamelijke klachten! Zeker een aanrader.
Gerard van Betuw
Gerard van Betuw
Prima behandeld!
Stawros Krauweel
Stawros Krauweel
Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
Christiaan Riedé
Christiaan Riedé
Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
Rick v. O.
Rick v. O.
Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.