Ben jij een man of vrouw tussen de 30 en 55 jaar en heb je last van lage rugpijn en wil je weten…

Hoe jij binnen 6 weken rugpijn kunt verhelpen en de volgende ‘rugpijn aanval’ kan voorkomen (in plaats van achter af te moeten herstellen)

Nieuw! Meld je aan voor ons ‘Rugpijn Programma’ om lage rugpijn te verhelpen (en in de toekomst te voorkomen). We komen graag vrijblijvend met je in gesprek om beoordelen of wij je kunnen helpen. Vul hieronder je gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen:

Lees hier hoe het werkt:

Kom vooraf vrijblijvend in gesprek met onze rugexpert om jouw unieke situatie te bespreken. Samen bepalen jullie of je geschikt bent voor ons Rugpijn Programma (ook als dit niet het geval is zullen we je binnen ons netwerk kunnen doorverwijzen). 

Vervolgens starten we met een 360-graden rugpijn analyse. Leer de oorzaak achter jouw rugpijn kennen en leg de fundering voor een maatwerk behandelplan waardoor rugklachten niet steeds terugkomen.

Een behandelplan op maat voor snel resultaat. Na de analyse stellen we een maatwerk plan op. Wordt individueel begeleid door onze fysiotherapeuten, reken af met lage rugpijn en leer de volgende ‘rugpijn aanval’ te voorkomen.

Versterk je rugspieren precies daar waar nodig. We leren je de oefeningen die eigenlijk iedereen zou moeten weten om rugpijn te verhelpen en te voorkomen (deze ken je nu nog niet). 

Verbeter je houding met doelgerichte aanpassingen. Een goede houding is essentieel bij het voorkomen van lage rugpijn. Tijdens het Rugpijn Programma zal je houding verbeteren waardoor klachten (langer) wegblijven.

Mogen wij je helpen?

Wil jij van lage rugpijn af en grip krijgen op jouw klachten waardoor je de volgende ‘rugpijn aanval’ kunt voorkomen? Dan is ons Rugpijn Programma precies wat jij nodig hebt. We komen graag vrijblijvend met je in gesprek om te zien of we jou kunnen helpen. Laat je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Heb jij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan wordt dit programma gewoon vanuit de aanvullende verzekering vergoed! Let op, we hebben per week slechts plek voor 3 aanmeldingen.

Wat andere zeggen over onze diensten & kwaliteit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fysiotherapie Vital Motions wordt gewaardeerd met een 4.9 van 5 op basis van 53 Google recensies

Zoë van Veen
Zoë van Veen
Als je je kruisband afscheurt en er voor kiest om jezelf te laten opereren, dan is het zoeken naar een goede fysio geen overbodige luxe. Het is een zwaar traject van 9-12 maanden, waarin je je fysiotherapeut in het begin 2 keer per week ziet. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voelde bij mijn fysio. Na wat rondvraag in mijn vriendenkring kwam ik bij Niels terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak, daarnaast wist ik wat ik aan Niels had. Hij was altijd eerlijk, meedenkend en heeft mij door mijn revalidatie heen weten te slepen. Nu, een jaar later ben ik Niels super dankbaar voor het punt waar ik nu ben. Ik had mij geen betere fysiotherapeut kunnen wensen🙂.
Dennis Oranje
Dennis Oranje
Ik ben ontzettend dankbaar voor de fysiotherapie die ik heb ontvangen na mijn knieoperatie, en in het bijzonder voor de fantastische begeleiding die ik heb gekregen van Niels. Zijn expertise en toewijding hebben mijn herstelproces aanzienlijk verbeterd. Niels heeft me geholpen om op de juiste manier te bewegen, en dat maakte echt het verschil.Hij begreep mijn specifieke situatie en stelde een behandelplan op dat op maat was gemaakt voor mijn behoeften. Dankzij zijn aanmoediging en geduld kon mijn knie kracht en mobiliteit stap voor stap terugkrijgen. Wat mij opviel was hoe Niels naar mijn zorgen luisterde en hoe hij mijn vragen altijd grondig beantwoordde. Hij gaf me niet alleen de nodige fysieke begeleiding, maar hij zorgde er ook voor dat ik volledig begreep wat er gebeurde en waarom. De praktijk zelf is goed uitgerust en heeft een vriendelijke sfeer. De algehele ervaring was positief en motiverend, en ik voelde me altijd in goede handen. Dankzij de inzet van Niels en het team hier, ben ik nu op de goede weg naar een volledig herstel. Ik kan deze fysiotherapie praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die herstelt van een knieoperatie, en als je de kans hebt om door Niels te worden begeleid, ben je echt in goede handen!
Robin Loohuis
Robin Loohuis
Fijn en vriendelijk. Zeer bekwaam
Marijke Nieuwenweg
Marijke Nieuwenweg
Snel een afspraak kunnen maken. Geweldig geholpen. Fijne sfeer.
Nkt Ko
Nkt Ko
Ik ben erg tevreden met Alex als mijn fysiotherapeut. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn lichamelijke klachten! Zeker een aanrader.
Gerard van Betuw
Gerard van Betuw
Prima behandeld!
Stawros Krauweel
Stawros Krauweel
Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
Christiaan Riedé
Christiaan Riedé
Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
Rick v. O.
Rick v. O.
Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Fysiotherapie Vital Motions | Edisonstraat 16A, 3281NC numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0186-785655 |info@vitalmotions.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden