Ben jij een man of vrouw tussen de 30 en 55 jaar en heb je last van lage rugpijn en wil je weten…

Hoe jij binnen 6 weken rugpijn kunt verhelpen en de volgende ‘rugpijn aanval’ kan voorkomen (in plaats van achter af te moeten herstellen)

Nieuw! Meld je aan voor ons ‘Rugpijn Programma’ om lage rugpijn te verhelpen (en in de toekomst te voorkomen). We komen graag vrijblijvend met je in gesprek om beoordelen of wij je kunnen helpen. Vul hieronder je gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen:

Lees hier hoe het werkt:

Kom vooraf vrijblijvend in gesprek met onze rugexpert om jouw unieke situatie te bespreken. Samen bepalen jullie of je geschikt bent voor ons Rugpijn Programma (ook als dit niet het geval is zullen we je binnen ons netwerk kunnen doorverwijzen). 

Vervolgens starten we met een 360-graden rugpijn analyse. Leer de oorzaak achter jouw rugpijn kennen en leg de fundering voor een maatwerk behandelplan waardoor rugklachten niet steeds terugkomen.

Een behandelplan op maat voor snel resultaat. Na de analyse stellen we een maatwerk plan op. Wordt individueel begeleid door onze fysiotherapeuten, reken af met lage rugpijn en leer de volgende ‘rugpijn aanval’ te voorkomen.

Versterk je rugspieren precies daar waar nodig. We leren je de oefeningen die eigenlijk iedereen zou moeten weten om rugpijn te verhelpen en te voorkomen (deze ken je nu nog niet). 

Verbeter je houding met doelgerichte aanpassingen. Een goede houding is essentieel bij het voorkomen van lage rugpijn. Tijdens het Rugpijn Programma zal je houding verbeteren waardoor klachten (langer) wegblijven.

Mogen wij je helpen?

Wil jij van lage rugpijn af en grip krijgen op jouw klachten waardoor je de volgende ‘rugpijn aanval’ kunt voorkomen? Dan is ons Rugpijn Programma precies wat jij nodig hebt. We komen graag vrijblijvend met je in gesprek om te zien of we jou kunnen helpen. Laat je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Heb jij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan wordt dit programma gewoon vanuit de aanvullende verzekering vergoed! Let op, we hebben per week slechts plek voor 3 aanmeldingen.

Wat andere zeggen over onze diensten & kwaliteit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fysiotherapie Vital Motions wordt gewaardeerd met een 4.9 van 5 op basis van 53 Google recensies

Stawros Krauweel
Stawros Krauweel
Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
Christiaan Riedé
Christiaan Riedé
Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
Rick v. O.
Rick v. O.
Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.
Jos Hartendorp
Jos Hartendorp
Niels en Alex nemen de tijd voor de goede diagnose, verwachtingen worden helder geschetst, behandeling lijkt effectief.
Patries de Koning
Patries de Koning
Vital Motions helpt mij enorm goed bij de revalidatie van long COVID. Ik ben een sportief energiek persoon maar door Corona helemaal uitgeput en weinig tot geen energie. Door de perfecte begeleiding van Niels en Verena gaan we langzaam weer opbouwen met spierkracht en ook conditie. De 1 op 1 begeleiding is effectief en langzaam probeer ik weer op krachten te komen. Zij helpen mij mijn spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren zodat ik weer volop kan genieten van het beoefenen van sport in het algemeen en natuurlijk mijn grootste hobby paardrijden. Ik ben er nog lang niet maar heb het vertrouwen dat met hun steun en trainingsmethoden het helemaal goed gaat komen met mijn herstel. Ik beveel Vital Motions zeker aan!
monique nagelkerke
monique nagelkerke
Na klachten aan de rug ben ik bij deze praktijk terecht gekomen via google. De manier waarop er wordt gewerkt is goed voor mij. Advies was om te sporten om de rug te versterken en krijg goede begeleiding hierbij. De sport apparaten zijn professioneel. Er heerst een goede sfeer en ben erg blij om bij deze praktijk te hebben gekozen. Dus twee vliegen in 1 klap. Goede fysiotherapie en een sportzaal om alles te verbeteren. Bedankt alvast en ik zou deze praktijk zeker aanraden wanneer je klachten hebt. Ben behandeld door Verena ze is kundig en prettig in de omgang en ook door Niels behandeld die ook manuele therapie geeft.
Serana van den Burgt
Serana van den Burgt
Echte aanrader! Mijn schoonmoeder is onder behandeling voor haar gebroken heup. Heel kundig en alles wordt duidelijk uitgelegd.
Coen de Rhoter
Coen de Rhoter
Heldere info, professionele communicatie en een prettig eerste consult. Na 1 behandeling (30 min.) direct meer mobiliteit in mijn enkelgewricht 🔥🏀 #comebackmodus #activated

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy te allen tijde beschermen.

Fysiotherapie Vital Motions | Edisonstraat 16A, 3281NC numansdorp | KVK: 77557972 | BTW: NL003210102B23 | 0186-785655 |info@vitalmotions.nl

© Vital Motions – Privacybeleid & Algemene voorwaarden