0186 - 78 56 55

jouw gratis rugscan plannen?

Gefeliciteerd met het volbrengen van jouw Rugpijn Vrij Challenge! We komen graag telefonisch met je in gesprek om jouw gratis rugscan in te kunnen plannen.

Laat hier je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen:

Uitgebreide rugscan

Maatwerk behandelplan

Focus op preventie

Stawros Krauweel
Stawros Krauweel
Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
Christiaan Riedé
Christiaan Riedé
Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
Rick v. O.
Rick v. O.
Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.
Jos Hartendorp
Jos Hartendorp
Niels en Alex nemen de tijd voor de goede diagnose, verwachtingen worden helder geschetst, behandeling lijkt effectief.
Patries de Koning
Patries de Koning
Vital Motions helpt mij enorm goed bij de revalidatie van long COVID. Ik ben een sportief energiek persoon maar door Corona helemaal uitgeput en weinig tot geen energie. Door de perfecte begeleiding van Niels en Verena gaan we langzaam weer opbouwen met spierkracht en ook conditie. De 1 op 1 begeleiding is effectief en langzaam probeer ik weer op krachten te komen. Zij helpen mij mijn spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren zodat ik weer volop kan genieten van het beoefenen van sport in het algemeen en natuurlijk mijn grootste hobby paardrijden. Ik ben er nog lang niet maar heb het vertrouwen dat met hun steun en trainingsmethoden het helemaal goed gaat komen met mijn herstel. Ik beveel Vital Motions zeker aan!
monique nagelkerke
monique nagelkerke
Na klachten aan de rug ben ik bij deze praktijk terecht gekomen via google. De manier waarop er wordt gewerkt is goed voor mij. Advies was om te sporten om de rug te versterken en krijg goede begeleiding hierbij. De sport apparaten zijn professioneel. Er heerst een goede sfeer en ben erg blij om bij deze praktijk te hebben gekozen. Dus twee vliegen in 1 klap. Goede fysiotherapie en een sportzaal om alles te verbeteren. Bedankt alvast en ik zou deze praktijk zeker aanraden wanneer je klachten hebt. Ben behandeld door Verena ze is kundig en prettig in de omgang en ook door Niels behandeld die ook manuele therapie geeft.
Serana van den Burgt
Serana van den Burgt
Echte aanrader! Mijn schoonmoeder is onder behandeling voor haar gebroken heup. Heel kundig en alles wordt duidelijk uitgelegd.
Coen de Rhoter
Coen de Rhoter
Heldere info, professionele communicatie en een prettig eerste consult. Na 1 behandeling (30 min.) direct meer mobiliteit in mijn enkelgewricht 🔥🏀 #comebackmodus #activated