0186 - 78 56 55

Ontdek de weg naar sportief herstel van schouderklachten met ons ebook.

Wil jij graag jouw schouderklachten overwinnen en weer volop kunnen genieten van sportieve activiteiten? Zoek niet verder! Ons ebook “Schouderklachten: Sportief Herstel – Een Gids voor Behandeling bij Fysiotherapie Vital Motions” is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het herstel van jouw schouderklachten en om jouw sportieve leven weer op de rails te krijgen.

Dit ebook is een waardevolle bron van informatie, samengesteld door onze deskundige fysiotherapeuten, die jarenlange ervaring hebben in het behandelen van schouderblessures. Het biedt een diepgaand inzicht in de anatomie van de schouder, veelvoorkomende schouderblessures en de behandelmogelijkheden die wij bij Fysiotherapie Vital Motions bieden.

Wacht niet langer! Download ons ebook “Schouderklachten: Sportief Herstel – Een Gids voor Behandeling bij Fysiotherapie Vital Motions” en zet de eerste stap naar een gezonde, sterke en pijnvrije schouder. Vul in het formulier hieronder jouw gegevens in en je ontvangt hem direct in je mailbox. Samen zorgen we ervoor dat je weer kunt genieten van jouw favoriete sportieve activiteiten. Bij Fysiotherapie Vital Motions staan we voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar sportief herstel. 

  ebook schouderklachten

  Jouw ebook gratis toegestuurd!

  Het beste van alles is dat ons ebook helemaal gratis is! Je kunt het eenvoudig downloaden door je gegevens in te vullen op het formulier hieronder. We sturen het ebook direct naar je inbox, zodat je direct kunt beginnen met het verkennen van de waardevolle inhoud.

  • Uitgebreide informatie: We nemen je mee door de complexe structuur van de schouder en leggen op een toegankelijke manier uit hoe verschillende blessures kunnen ontstaan. Je leert over de oorzaken, symptomen en mogelijke gevolgen van schouderklachten.
  • Behandelingsmogelijkheden: We bieden een gedetailleerd overzicht van de verschillende behandelmogelijkheden die wij bij Fysiotherapie Vital Motions hanteren. Van therapeutische technieken en oefeningen tot preventieve maatregelen en zelfzorg, je vindt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw herstelproces te ondersteunen.
  • Succesverhalen: We delen inspirerende verhalen van patiënten die met succes schouderklachten hebben overwonnen dankzij onze behandelingen en begeleiding. Deze verhalen laten zien dat er hoop is en dat een actief en pijnvrij leven na een schouderblessure mogelijk is.
  • Advies van experts: Onze fysiotherapeuten geven waardevolle adviezen en richtlijnen over hoe je jouw schouderklachten kunt voorkomen, herstellen en sterker kunt maken. Met hun expertise en begeleiding ben je in goede handen op jouw weg naar sportief herstel.

   

  Zoë van Veen
  Zoë van Veen
  Als je je kruisband afscheurt en er voor kiest om jezelf te laten opereren, dan is het zoeken naar een goede fysio geen overbodige luxe. Het is een zwaar traject van 9-12 maanden, waarin je je fysiotherapeut in het begin 2 keer per week ziet. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voelde bij mijn fysio. Na wat rondvraag in mijn vriendenkring kwam ik bij Niels terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak, daarnaast wist ik wat ik aan Niels had. Hij was altijd eerlijk, meedenkend en heeft mij door mijn revalidatie heen weten te slepen. Nu, een jaar later ben ik Niels super dankbaar voor het punt waar ik nu ben. Ik had mij geen betere fysiotherapeut kunnen wensen🙂.
  Dennis Oranje
  Dennis Oranje
  Ik ben ontzettend dankbaar voor de fysiotherapie die ik heb ontvangen na mijn knieoperatie, en in het bijzonder voor de fantastische begeleiding die ik heb gekregen van Niels. Zijn expertise en toewijding hebben mijn herstelproces aanzienlijk verbeterd. Niels heeft me geholpen om op de juiste manier te bewegen, en dat maakte echt het verschil.Hij begreep mijn specifieke situatie en stelde een behandelplan op dat op maat was gemaakt voor mijn behoeften. Dankzij zijn aanmoediging en geduld kon mijn knie kracht en mobiliteit stap voor stap terugkrijgen. Wat mij opviel was hoe Niels naar mijn zorgen luisterde en hoe hij mijn vragen altijd grondig beantwoordde. Hij gaf me niet alleen de nodige fysieke begeleiding, maar hij zorgde er ook voor dat ik volledig begreep wat er gebeurde en waarom. De praktijk zelf is goed uitgerust en heeft een vriendelijke sfeer. De algehele ervaring was positief en motiverend, en ik voelde me altijd in goede handen. Dankzij de inzet van Niels en het team hier, ben ik nu op de goede weg naar een volledig herstel. Ik kan deze fysiotherapie praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die herstelt van een knieoperatie, en als je de kans hebt om door Niels te worden begeleid, ben je echt in goede handen!
  Robin Loohuis
  Robin Loohuis
  Fijn en vriendelijk. Zeer bekwaam
  Marijke Nieuwenweg
  Marijke Nieuwenweg
  Snel een afspraak kunnen maken. Geweldig geholpen. Fijne sfeer.
  Nkt Ko
  Nkt Ko
  Ik ben erg tevreden met Alex als mijn fysiotherapeut. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn lichamelijke klachten! Zeker een aanrader.
  Gerard van Betuw
  Gerard van Betuw
  Prima behandeld!
  Stawros Krauweel
  Stawros Krauweel
  Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
  Christiaan Riedé
  Christiaan Riedé
  Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
  Rick v. O.
  Rick v. O.
  Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.