0186 - 78 56 55

Gratis ebook: Leer de geheimen van een sterke en pijnvrije rug

Als je ooit rugpijn hebt ervaren, weet je hoe verlammend en frustrerend het kan zijn. Of het nu gaat om een plotselinge blessure, langdurige pijn of een algemeen ongemak, rugpijn kan je dagelijkse activiteiten belemmeren en je levenskwaliteit verminderen.

Gelukkig zijn we er om te helpen! Ons ebook over rugpijn is speciaal samengesteld om jou te voorzien van waardevolle informatie, tips en strategieën om rugpijn te begrijpen, te voorkomen en te verlichten. We hebben samengewerkt met experts op het gebied van pijnbestrijding en ruggezondheid om je een uitgebreide bron van kennis en advies te bieden.

In dit ebook zul je ontdekken hoe je de oorzaken van rugpijn kunt identificeren, hoe je je houding en dagelijkse gewoonten kunt verbeteren om rugpijn te voorkomen, en effectieve oefeningen en technieken om je rug te versterken. Of je nu een kantoorbaan hebt, een actieve levensstijl leidt of gewoon geïnteresseerd bent in het behoud van een gezonde rug, ons ebook is een must-have hulpmiddel voor iedereen die rugpijn wil begrijpen en er effectief mee om wil gaan.

 

  ebook lage rugpijn

  Jouw ebook gratis toegestuurd!

  Het beste van alles is dat ons ebook helemaal gratis is! Je kunt het eenvoudig downloaden door je gegevens in te vullen op het formulier hieronder. We sturen het ebook direct naar je inbox, zodat je direct kunt beginnen met het verkennen van de waardevolle inhoud.

   

  • Begrijp de oorzaken van rugpijn en leer hoe je ze effectief kunt aanpakken.
  • Ontdek praktische tips en technieken om rugpijn te voorkomen en je houding te verbeteren.
  • Leer effectieve oefeningen en stretching-routines om je rug te versterken en te ontlasten.
  • Verken verschillende behandelingsmogelijkheden voor rugpijn, waaronder fysiotherapie, massage en ergonomische aanpassingen.
  • Ontdek hoe je rugpijn kunt verminderen tijdens het werk en dagelijkse activiteiten.
  • Ontvang advies van experts op het gebied van pijnbestrijding en ruggezondheid.
  • Leer hoe je rugpijn kunt voorkomen bij specifieke activiteiten, zoals sporten en tillen.
  • Krijg inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen op het gebied van rugpijn.

   

  Zoë van Veen
  Zoë van Veen
  Als je je kruisband afscheurt en er voor kiest om jezelf te laten opereren, dan is het zoeken naar een goede fysio geen overbodige luxe. Het is een zwaar traject van 9-12 maanden, waarin je je fysiotherapeut in het begin 2 keer per week ziet. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voelde bij mijn fysio. Na wat rondvraag in mijn vriendenkring kwam ik bij Niels terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak, daarnaast wist ik wat ik aan Niels had. Hij was altijd eerlijk, meedenkend en heeft mij door mijn revalidatie heen weten te slepen. Nu, een jaar later ben ik Niels super dankbaar voor het punt waar ik nu ben. Ik had mij geen betere fysiotherapeut kunnen wensen🙂.
  Dennis Oranje
  Dennis Oranje
  Ik ben ontzettend dankbaar voor de fysiotherapie die ik heb ontvangen na mijn knieoperatie, en in het bijzonder voor de fantastische begeleiding die ik heb gekregen van Niels. Zijn expertise en toewijding hebben mijn herstelproces aanzienlijk verbeterd. Niels heeft me geholpen om op de juiste manier te bewegen, en dat maakte echt het verschil.Hij begreep mijn specifieke situatie en stelde een behandelplan op dat op maat was gemaakt voor mijn behoeften. Dankzij zijn aanmoediging en geduld kon mijn knie kracht en mobiliteit stap voor stap terugkrijgen. Wat mij opviel was hoe Niels naar mijn zorgen luisterde en hoe hij mijn vragen altijd grondig beantwoordde. Hij gaf me niet alleen de nodige fysieke begeleiding, maar hij zorgde er ook voor dat ik volledig begreep wat er gebeurde en waarom. De praktijk zelf is goed uitgerust en heeft een vriendelijke sfeer. De algehele ervaring was positief en motiverend, en ik voelde me altijd in goede handen. Dankzij de inzet van Niels en het team hier, ben ik nu op de goede weg naar een volledig herstel. Ik kan deze fysiotherapie praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die herstelt van een knieoperatie, en als je de kans hebt om door Niels te worden begeleid, ben je echt in goede handen!
  Robin Loohuis
  Robin Loohuis
  Fijn en vriendelijk. Zeer bekwaam
  Marijke Nieuwenweg
  Marijke Nieuwenweg
  Snel een afspraak kunnen maken. Geweldig geholpen. Fijne sfeer.
  Nkt Ko
  Nkt Ko
  Ik ben erg tevreden met Alex als mijn fysiotherapeut. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn lichamelijke klachten! Zeker een aanrader.
  Gerard van Betuw
  Gerard van Betuw
  Prima behandeld!
  Stawros Krauweel
  Stawros Krauweel
  Goede behandeling en advies door Alex, top praktijk.
  Christiaan Riedé
  Christiaan Riedé
  Na ruim een jaar rug en nekklachten eindelijk met de juiste begeleiding van Niels grote stappen vooruit gezet! Fijne persoonlijke benadering en begeleiding.
  Rick v. O.
  Rick v. O.
  Altijd fijn geholpen. Kundig personeel! Een echte aanrader voor een ieder die het nodig heeft.